Ittas sofőr karambolozott a 47-esen

Egy személyautó és egy kamion ütközött a 47-es számú főúton az algyői körforgalom közelében kedden kora délután; a személyautó ittas sofőrje könnyebben megsérült – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MNO
2011. 07. 19. 11:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szenti Szabolcs elmondta: az elsődleges adatok szerint a személygépkocsi Szeged felől haladt, amikor a sofőr eddig tisztázatlan okok miatt áttért a szemközti sávba, ahol egy kamionnal ütközött. Utóbbi sofőrje megpróbálta elkerülni az ütközést, de nem járt sikerrel. A személygépkocsi a baleset következtében felborult. Vezetőjét, egy nőt, a mentők könnyű sérülésekkel vitték kórházba. A személygépkocsi sofőrje ittas volt. Jelenleg a Szeged felé tartó két sávot a rendőrség lezárta, a forgalom azonban a másik két sávon zavartalanul halad – tette hozzá a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.