Jobbikos siker Gyöngyöspatán

A Jobbik jelöltje, Juhász Oszkár nyerte az időközi polgármester-választást vasárnap a Heves megyei Gyöngyöspatán – jelentette be a szavazatok összesítését követően Szalainé Balog Klára, a helyi választási bizottság helyettes vezetője. <br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/797706" target="_blank"><strong>• Már csak heten küzdenek Gyöngyöspatáért + Képriport</strong></a>

MNO
2011. 07. 17. 18:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A több mint 60 százalékos részvétel mellett megtartott voksoláson a politikus, aki a Jobbik helyi csoportjának vezetője is egyben, a szavazatok 33,8 százalékát szerezte meg, ami 433 voksot jelent. A második helyen a település jelenlegi alpolgármestere, a függetlenként induló Matalik Ferencné végzett 333 vokssal, ami 26 százalékos eredményt jelent. Eszes Tamás, a Véderő elnevezésű szervezet vezetője a negyedik helyen végzett, 134 szavazattal (10,5 százalék). Az időközi választáson hét jelölt indult a polgármesteri szék elnyeréséért.

(MTI, heol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.