Kedden temetik Amy Winehouse-t

A család közlése szerint kedden temetik el a hét végén tragikusan fiatalon elhunyt, világhírű soulénekest, Amy Winehouse-t.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/799151"><strong>• Utolsó napjaiban folyamatosan ivott és drogozott Amy Winehouse</strong></a>

MNO
2011. 07. 26. 5:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A régóta kábítószer- és alkoholproblémákkal küszködő sztárt szombaton találták holtan észak-londoni lakásán.

A család tudatta, hogy az énekesnőt kedden helyezik végső nyugalomra, de sem a temetés helyét, sem pontos időpontját nem közölték. A búcsúztatás szűk körű lesz, csak a családtagok és a közeli barátok lehetnek jelen – közölte a család szóvivője.

A sajtóban megjelent találgatások szerint Amy Winehouse halálát kábítószer-túladagolás okozta, de a család cáfolta ezeket a feltételezéseket.

A halál pontos okát a boncolás alapján sem sikerült megállapítani, arra csak további toxikológiai vizsgálatokból derülhet fény, amelyek eredménye kettő-négy héten belül várható – közölte a rendőrség.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.