Kiemelt beruházás lehet a Grassalkovich-kastély felújítása

Az országos magyar vadászati múzeumnak helyet adó hatvani Grassalkovich-kastély főépülete és parkja felújításának kiemelt projektté nyilvánítását javasolja a kormány – az erről szóló határozat a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

MNO
2011. 07. 17. 10:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Észak-magyarországi operatív programban a támogatás összegét 2 milliárdról 3 milliárd forintra emelte a kormány. A projektet első lépcsőben a nemzeti fejlesztési miniszternek kell turisztikailag kiemelt beruházássá nyilvánítania szeptember 15-ig. Ezt követően haladéktalanul megkezdődik a nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházássá minősítés, amelyért már a nemzeti erőforrás miniszter felel.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.