Kilométeres kocsisor az M7-esen

Több kilométeres kocsisor alakult ki az M7-esen vasárnap délután a főváros felé Székesfehérvár és Pákozd között egy baleset miatt – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 07. 17. 14:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy pótkocsis kisteherautó az 53-as kilométerszelvényben felborult, a teherautó a belső sávban állt meg, a pótkocsi a külsőben. A helyszínelés, műszaki mentés idején csak a középső sáv volt járható, és Székesfehérvár két pontján is a 7-es főút felé irányították az autósokat – mondta Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Jelenleg már csak a leállósávot foglalják el a roncsok, a három forgalmi sávot szabadon használhatják az autósok, de a Balatonról a fővárosba tartó vasárnap délutáni csúcsforgalom miatt még mindig jelentős a torlódás – fűzte hozzá Németh-Kész Mónika, aki elmondta azt is: a balesetben nem sérült meg senki.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.