Kisteherautó az árokban, a vétkes vezető elhajtott

Árokba borult egy kisteherautó, amikor a vezetője megpróbálta elkerülni, hogy egy szemből érkező tehergépkocsi pótkocsijával ütközzön Mélykút és Jánoshalma között hétfőn; a pótkocsis teherautó segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 25. 11:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tehergépkocsi pótkocsija egy kanyarban átlógott a felezővonalon, ettől a szemből érkező kisteherautó vezetője megijedt, elrántotta a kormányt, majd árokba hajtott és felborult – mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, aki a kisteherautó vezetőjének elmondása alapján idézte fel a balesetet. Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy hozzátette: a kisteherautó vezetője és utasa is megsérült, mindkettőjüket kórházba szállították. A rendőrség keresi a helyszínt elhagyó tehergépkocsit – fűzte hozzá.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.