Kiszúrták a kereket, majd ellopták az árut

Kerékkiszúrásra specializálódott tolvajokat fogtak el a rendőrök az M3-ason – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI-vel csütörtökön.

MNO
2011. 07. 21. 13:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tolvajok szerdán egy budapesti benzinkúton kiszúrták egy kisteherautó kerekét, hogy később, a kerékcsere közben ellopják az áruját. A sofőrnek gyanússá vált, hogy egy autó folyamatosan követi, ezért a defektes kerékkel egy közeli gumijavító műhelybe hajtott. Az esetnek volt egy szemtanúja is, aki felhívta a rendőrséget, amely az M3-as autópályán elfogta a csoportot. Ekkor derült ki, hogy a banda korábban több hasonló bűncselekményt is elkövetett. A három elkövető gépkocsijának átvizsgálása során egy átalakítható csavarhúzó, több kés és egy gázspray is előkerült. A gyanúsítottakat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.