Kiterelik az M5-ös felé haladókat

Kiterelik az M0-ás autóútról az M5-ös felé haladókat szombat este 9 órától vasárnap hajnalig a 25-ös kilométernél, mert ekkor emelik a helyére a korábban kidöntött, útpálya feletti táblarendszert.

MNO
2011. 07. 16. 17:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. tájékoztatása szerint a Szeged felé és a körgyűrű keleti szektora felé tartókat Alsónémedi felé terelik, az autósok az M0-s és az a M5-ös gyáli csatlakozásánál érhetik el az M5 autópályát, illetve az M0-s keleti részét az M3-as felé. A Budapest felé tartók a Soroksári út felé haladhatnak tovább.

Az M1-es felé minden irányból fel lehet majd hajtani, azonban az M0-M5-ös soroksári csomópontban a munkaterületnél a két irányból érkező forgalmat a rendőrség fogja irányítani.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.