Korlátozás nélkül elérhető lesz Miskolcról Kassa

Megállapodás született arról, hogy megépül a magyar területen haladó, M30 jelű gyorsforgalmi út Miskolc–Tornyosnémeti–országhatár szakaszának és a szlovák területen haladó, R4 jelű gyorsforgalmi út országhatár–Migléc (Milhost)–Kassa (Košice) szakaszának csatlakozása a szlovák–magyar közös államhatáron – az erről szóló, kormányrendeletbe foglalt dokumentum a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

MNO
2011. 07. 16. 13:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közúti összeköttetés kiépítésével korlátozás nélkül bonyolódhat majd a nemzetközi közúti forgalom. A megállapodás végrehajtásáért a Magyar Köztársaságban a közlekedésért felelős miniszter által vezetett minisztérium, míg a Szlovák Köztársaságban a Szlovák Köztársaság közlekedési, építésügyi és regionális fejlesztési minisztériuma a felelős.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.