Közeleg a veszélyes dátum, éberségre intenek

Az amerikai belbiztonsági minisztérium éberségre intette az ország ipari üzemeinek vezetőit amiatt, hogy közeledik az Egyesült Államok ellen elkövetett terrortámadás 10. évfordulója, és az al-Kaida terroristái beszivároghatnak főleg vegyi üzemekbe és olajfinomítókba – jelentette helyi idő szerint szerdán az ABC televízió.

MNO
2011. 07. 21. 7:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A riasztást azon dokumentumok tanulmányozása alapján adták ki, amelyeket az Oszama bin Ladent megölő amerikai kommandósok gyűjtöttek össze május 2-án a pakisztáni házban, ahol a terroristavezér lakott. A The Wall Street Journal című napilap július 14-én meg nem nevezett amerikai tisztségviselőkre hivatkozva jelentette, hogy az al-Kaida a kerek évfordulóra újabb terrortámadást tervezett az Egyesült Államokban. Ugyanis erre utaló „kommunikáció” nyomait találták meg az abbotábádi házban. Nem tudni azonban, hogy a tervezés milyen fázisban volt akkor.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.