Kútba fulladt a férfi

Kútba fulladt egy 48 éves férfi a Győr-Moson-Sopron megyei Fehértón, a szerencsétlenül járt ember pszichiátriai kezelés alatt állt – közölte a rendőrség kedden.

MNO
2011. 07. 26. 7:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség az idegenkezűséget kizárta. A magányos férfi vagy véletlenül beleesett, vagy szándékosan beleugrott a háza udvarán lévő kútba – mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kocsis Tünde közölte: a férfi holttestére hétfőn a szomszédok találtak rá, miután több napja nem látták őt, és keresni kezdték. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. A halál pontos okát hatósági boncolás állapítja majd meg – jegyezte meg a sajtóreferens.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.