Kutya fojtotta vízbe a nőt

Kutya fojtott vízbe egy tóban fürdőző nőt a csehországi Kostelec nad Labem közelében.

MNO
2011. 07. 20. 11:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 38 éves, kétgyermekes asszonyra egy termetes rottweiler támadt rá. A dühöngő kutya fojtogatni kezdte az asszonyt, a küzdelemnek több szemtanúja volt a parton, köztük az áldozat családja. Bár többen is csónakkal az asszony segítségére siettek, a kutyát pedig evezőlapátokkal próbálták elkergetni, a nő már nem volt eszméleténél, amikor a partra vitték.

Mesterséges lélegeztetéssel sikerült magához téríteni, ám állapota válságos maradt. Helikopterrel szállították a prágai központi katonai kórházba, ahol másnap meghalt. Még nem tudni, hogy a fulladás következményeként lelte halálát, vagy egyéb szervi ok miatt. A rendőrség vizsgálatot indított.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.