Kutyák és robotok vizsgálódtak: vége a frásznak a pályaudvaron + Kép

A norvég rendőrség feloldotta a riadókészültséget az oslói központi pályaudvaron, amelyet szerda reggel részlegesen kiürítettek egy gyanúsnak ítélt gazdátlan csomag miatt.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/799749" target="_blank"><strong>• Gyanús csomag miatt ürítették ki az oslói pályaudvart + Képek</strong></a>

MNO
2011. 07. 27. 10:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Semmi gyanúsat nem találtunk, és minden biztonsági kordont eltávolítottunk” – olvasható az oslói rendőrség közleményében. A biztonsági erők robbanószer-kereső kutyákat és robotokat is bevetve vizsgálták át azt a pályaudvaron álló buszt, amelyen a csomag maradt.



(Fotó: Lukács Csaba/Magyar Nemzet)

Egy rendőrségi illetékes előzőleg a norvég TV2 tévéállomásnak azt mondta, hogy láttak egy férfit „furcsán távozni” a buszról, és egy „furcsán elhelyezett” csomagot vettek észre a járművön. Tore Barstad, a rendőrség főfelügyelője újságírók kérdésére úgy válaszolt, hogy „amennyire tudjuk, nincs kapcsolat” a csomag és a sok áldozattal járó pénteki kettős merénylet között.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.