Labdákat loptak az iskolából a gyerekek

Gyerekek törtek be egy salgótarjáni iskolába, ahonnan tornaeszközöket loptak el – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

MNO
2011. 07. 01. 10:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bűncselekményt két gyerek- és két fiatalkorú követte el. A 9 éves lány és a 13 éves fiú ellen koruk miatt megszüntették a nyomozást, 15 és 16 éves társaik ellen viszont folyamatban van az eljárás – mondta Dankóné Nagy Éva.

Az elkövetők benyomták az iskola ablakát, majd az ajtót betörve 13 medicin-, röp- és kosárlabdát, valamint egy tornaszőnyeget vittek el a szertárból úgy, hogy kiadogatták azokat egymásnak az ablakon át – tette hozzá.

Az ellopott tárgyakat a rendőrök már lefoglalták és visszaadták az iskolának. A bűncselekmény elkövetését mind a négyen elismerték, a két gyerek ügyében a rendőrség értesítette a gyámhatóságot – mondta a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.