„Lefeketítették” az erdőtüzet

Sikerült „lefeketíteni” a Tompa mellett szombaton délután kialakult <a href="http://www.mno.hu/portal/797666" target="_blank"><strong>erdőtüzet</strong></a>, amely már a környező tanyákat is veszélyeztette. Egy tanya melléképülete égett le, személyi sérülés nem történt – közölte a katasztrófavédelem.

MNO
2011. 07. 16. 15:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tűzoltóknak sikerült az égő erdőt eloltaniuk és a tűz további terjedését megakadályozni, de a füstölgő terület teljes oltása még sokáig eltart – mondta a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes tisztje. Szabó László főhadnagy tájékoztatása szerint a csaknem 30 hektáros erdőből 5-6 hektáron az avar és a fák lombozata leégett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.