Legóautóra cserélték a Volvóját + Videó

Legóból épített játékautóra cserélték ki a kaliforniai Legoland park főnökének Volvóját; a viccről készült videó nagy siker a világhálón: több mint egy és negyedmillióan nézték meg tíz nap alatt.

MNO
2011. 07. 03. 14:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 201 076 darab legóelemből összerakott kocsi – melyet valódi felnikkel és gumikkal láttak el – „életnagyságú”, azaz 1:1-es arányú mása volt az eredeti Volvónak, formára is nagyon hasonló, Peter Ronchetti azonban nem pattant a műanyag autóba, és nemcsak azért, mert távkapcsolója nem nyitotta az ajtót, hanem mert nem tévesztette össze a valódival, mivel az szürke, a játékautó meg kék.

„Nagyon mókás, kreatív a csapat a kaliforniai Legolandben, tökéletes volt a tréfa, de többé nem hagyom gazdátlanul heverni a slusszkulcsom” – mondta Ronchetti mosolyogva. Az autócseréről és annak fogadtatásáról készül filmecske megtekinthető a YouTube videomegosztó portálon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.