Lezárták az M3-ast

Teljes pályazárat rendelnek el szombat kora este mintegy negyedórára az M3-as autópálya 69-es kilométerében, ahol korábban egy nyerges vontató átszakította az elválasztó szalagkorlátot – közölte szombaton a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MNO
2011. 07. 16. 17:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyerges vonató még délután eddig ismeretlen okokból átszakította a középső elválasztó korlátot, és mindkét irányban elfoglalta a belső sávot. Emiatt először teljes szélességében lezárták az M3-as autópálya Nyíregyháza felé tartó oldalát szombat késő délután, az autósokat a Gyöngyös-nyugati csomópontban leterelik az autópályáról. A Budapestre tartó oldalon a belső sávot kerítették el egyelőre.

Soltész Bálint közlése szerint a teljes pályazár alatt sem Budapest, sem Nyíregyháza irányába nem lehet majd közlekedni. Ennek időtartama mintegy negyedóra lesz, amíg a balesetet szenvedett jármű műszaki mentését végzik. Ezt követően mindkét irányban az összes sávon megindulhat a forgalom az autópályán.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.