Lovas István: Az uniós elnökség visszhangja

MNO
2011. 07. 16. 8:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lovas István: Ne áltassuk magunkat: a szennykampány sikeres lett. Magyarországot Európa polgárai közül igen sokan „náciországnak” látják. Ennél nagyobb öröm a kampányolókat nem érhette. Harcuknak azonban igen komoly járulékos haszna született – számunkra. A fél évvel ezelőttihez képest mostani bázispártjuk népszerűsége zuhant, amihez jelentűsen hozzájárult az, hogy választóik egy részének is elege lett globálisan egyedi – hazájuk elleni – ultraharsány kampányukból. További megelégedésünkre szolgál az is, hogy e társaságot, amely – legyen az francia vízmű–Pécs, Alstom–főváros vagy szlovák–magyar vita – mindig az idegen érdekeket védelmezi, olyan természettel verte meg a sors, hogy az a politikai ésszerűséget, azaz a szavazatmaximálást is maga alá gyűri. Ezért az SZDSZ után az MSZP-t is elpusztítja. Tisztul a levegő.

(Magyar Nemzet, 2011. július 16.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.