Magára hagyta kétéves kislányát

Az utcán találtak rá járókelők szombat este Zalaegerszegen egy kétéves kislányra, akinek csak másnap kerültek elő a szülei – tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

MNO
2011. 07. 25. 16:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Salamon Róbert szóvivő közölte: szombaton 21 óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy a zalaegerszegi Platán soron két év körüli kisgyermeket találtak, aki csupán pelenkát, egy felsőrészt és szandált viselt. A járőrök azonnal a helyszínre indultak, és elkezdték keresni a gyermek szüleit, de nem jártak eredménnyel, ezért a kislányt a helyi gyermekotthonban helyezték el.

Vasárnap reggel a gyermek édesanyja telefonon tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy eltűnt a kislánya. Mint kiderült, előző este dolgozni ment, és a gyermeket annak édesapjára, az ő élettársára hagyta. A kislányt visszaadták az édesanyjának, a férfit pedig előállították és kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták – tette hozzá a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.