Majd harmincszor sújtott le a bozótvágóval, megbűnhődik érte + Videó

Életfogytig tartó fegyházra ítélte a bozótvágóval gyilkoló férfit első fokon a Nógrád Megyei Bíróság. A vád szerint a 29 éves férfi volt élettársát és annak új barátját 2009 decemberében ölte meg Salgótarján belvárosában.

MNO
2011. 07. 04. 8:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn életfogytig tartó fegyházra ítélte a Nógrád Megyei Bíróság első fokon a volt élettársát és annak új barátját a nyílt utcán legyilkoló férfit, aki feltételesen sem helyezhető szabadlábra – számolt be a hírTV tudósítója. Az ítéletet követően a bíró ismertette az előzményeket. A gyilkos férfi és egykori élettársa viszonya 2009 nyarán romlott meg, mikor a 25 éves nő mással kezdett új kapcsolatot. A most elítélt férfi többször megfenyegette volt élettársát, majd 2009. december 14-én, amikor Salgótarjánban, a nyílt utcán meglátta a párt, egy 49 centiméteres bozótvágó késsel támadt rájuk. A nő fejére 15-20 alkalommal sújtott le a bozótvágóval, barátjára pedig 8-10-szer. A nő a kórházba szállítás közben, 34 éves barátja nem sokkal később a kórházban meghalt.

A férfit, aki korábban a Salgótarjáni Kistérségi Társulás esélyegyenlőségi koordinátora volt, aljas indokból, előre kitervelten, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberöléssel vádolta az ügyészség. Azt egyelőre nem tudni, hogy fellebbez-e az ítélet ellen.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.