Már nem lehet Augsburg-bérletet venni

Három nappal a jegyek árusításának megkezdése előtt leállították a bérletértékesítést a története első élvonalbeli szezonjára készülő német FC Augsburg labdarúgócsapatánál, amelynél már rekordot döntött a szezonbelépők száma.

MNO
2011. 07. 17. 11:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szurkolók eddig 17 500 bérletet vásároltak, ez óriási emelkedés az előző – még másodosztályú – idény 7500-as számához képest. „Az eladási adatok csakugyan nagyszerűek. Nagyon örülünk az óriási érdeklődésnek, mert ez is mutatja, hogy a város és a régió a klub mögött áll, és mindenki szeretne részese lenni a történelmi élvonalbeli szereplésnek” – mondta elégedetten Uwe Fischer, az egyesület jegyeladásokért felelős menedzsere.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.