Megállt az élet az országban

Bezártak az iskolák és az üzletek, a tömegközlekedés is megbénult szerda reggel Banglades nagyobb városaiban az ellenzéki pártok által meghirdetett 48 órás általános sztrájk miatt – adta hírül a New Age című angol nyelvű bangladesi napilap.

MNO
2011. 07. 06. 9:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A parlamenti ellenzék legnagyobb erejét jelentő Bangladesi Nacionalista Párt (BNP) és szövetségesei egy június végén jóváhagyott alkotmánymódosítás ellen tiltakoznak, amelynek értelmében kikerül az alaptörvényből az a 15 évvel ezelőtt rögzített követelmény, hogy az általános választásokat egy párton kívüli ügyvivő kormánynak kell felügyelnie. A BNP szerint ezzel a lépéssel a kormányzó párt utat nyit a választási csalások előtt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.