Megtalálták Cech utódját?

Öt évre leszerződtette Thibaut Courtois-t, a Racing Genk 19 éves kapusát az angol labdarúgó Premier League-ben legutóbb második helyezett Chelsea.

MNO
2011. 07. 16. 16:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Óriási ajánlatot kaptunk, nem volt más választásunk, mint hogy elengedjük a kapusunkat, noha azt szerettük volna, ha még egy kis ideig nálunk marad” – mondta sajtótájékoztatón Dirk Degraen klubigazgató.

Belga sajtóértesülések szerint a londoni klub kilencmillió eurót fizetett a hálóőrért, akit gyakran a holland Edwin van der Sarhoz hasonlítanak. Courtois szerződése 2014-ig szólt a Genknél, melyet megbízható teljesítménnyel segített belga bajnoki címhez a legutóbbi idényben. „A Chelsea-nél Petr Cech utódját látják bennem. Nem egy vagy kettő, hanem három, négy vagy öt idény elteltével vehetem majd át a helyét. Van tehát időm a fejlődésre” – fogalmazott a fiatal játékos.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.