Molotov-koktéllal rendezte a személyes vitát?

Gyújtogatót fogtak el a Győr-Moson-Sopron megyei Rábapordányban – erősítette meg a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI értesülését.

MNO
2011. 07. 01. 11:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kocsis Tünde alezredes elmondta: hajnalban lobbant lángra egy egykori kocsma épülete. A rendőröknek egy szemtanú leírást adott arról a férfiról, akit kevéssel a tűz keletkezése előtt látott átugrani a vendéglő kerítésén, valamint arról az autóról, amellyel távozott. A járművet nem sokkal később azonosították, tulajdonosa pedig azt közölte: ő csupán a helyszínre szállított valakit, akit meg is nevezett.

Az így azonosított 25 éves helyi férfi megtagadta a vallomástételt, rongálás miatt indult eljárás ellene, de szakértők vizsgálják, hogy történt-e közveszélyokozás is – jelezte. Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja: a jelenleg raktárnak használt épületbe Molotov-koktélt dobott a gyanúsított, aki egy személyes vitát akart így „rendezni”.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.