Nagy fogás Szigetszentmiklóson + Képek + Videók

Több mint 300 tő cannabis indica növényt találtak a rendőrök egy szigetszentmiklósi házban, amelyet egy körözött személy bérelt.

MNO
2011. 07. 16. 17:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombati tájékoztatása szerint A. Attila körözését a XXI. kerületi rendőrkapitányság rendelte el garázdaság miatt, és információik szerint a férfi egyik szigethalmi hozzátartozójának otthonában bujkált.



A rendőrök a házban elfogták a körözött személyt, majd házkutatást rendeltek el egy általa bérelt szigetszentmiklósi házban, ott találtak rá a 331 tő cannabis indicára. A nyomozók a lakásban több, a termesztéshez használt eszközt, valamint mintegy 80 gramm leszüretelt és feldolgozott marihuánát is lefoglaltak. A növények piaci értéke csaknem 5 millió forint, a rendőrség kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.









Fotók: police.hu

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.