Nagyon megörültek a kisnyugdíjasok

A tatabányai önkormányzat a közelmúltban 800 darab ingyenes élelmiszercsomagot osztott szét az arra rászorultak között a Gyermekétkeztetési Alapítvány és a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal pályázati támogatásával – tájékoztatta Kakuk Tamás, a város kommunikációs és tájékoztatási irodavezetője csütörtökön az MTI-t.

MNO
2011. 07. 28. 5:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elsősorban a létminimum közelében élők és a kisnyugdíjasok kapták meg a három kilogrammos élelmiszercsomagot. Az összesen 2,4 tonna pályázati adomány többek között lisztet, tésztát, félkész ételeket, kekszet tartalmazott. Ezt a helyi cigány kisebbségi önkormányzat szállította a városba.

Az élelmiszercsomagok elosztásáról és az érintettekhez való eljuttatásáról a Népjóléti Iroda koordinálásával a rászorultak körét legjobban ismerő három szervezet, a Családsegítő Szolgálat és Megyei Módszertani Gyermekjóléti Központ, a Nagycsaládosok Tatabányai Egyesülete és a cigány kisebbségi önkormányzat gondoskodott. Az ősz folyamán e pályázatnak köszönhetően újabb 800 csomag élelmiszer szétosztására nyílik lehetőség.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.