Nasrira és Agüeróra fáj a foguk

Roberto Mancini, a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelentette, hogy Sergio Agüero és Samir Nasri szerepel a klub nyári átigazolási tervei között.

MNO
2011. 07. 17. 13:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 23 éves Agüerót elsősorban Carlos Tevez pótlására szánja az olasz tréner, ugyanis az argentin játékmester nem titkolja: szeretne hazatérni, hogy közelebb legyen gyermekeihez. Az Atlético Madrid játékosának megszerzésében a Chelsea, a Real Madrid és a Juventus révén komoly riválisai vannak a Manchester Citynek.

Nasrit, az Arsenal francia játékosát sem lesz könnyű leigazolnia Mancini alakulatának, mert a 24 éves futballistát szerződése még egy évig az Ágyúsokhoz köti, ráadásul Arsene Wenger vezetőedző kijelentette: mindenképpen szeretné megtartani, akár olyan áron is, hogy egy év múlva ingyen távozhatna Londonból. Mancini ugyanakkor kijelentette: mindkét játékos esetében azt szeretné, ha már a hónap végére eldőlne a sorsuk, hogy minél előbb beépülhessenek a csapatba.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.