Négy órát kell várni Záhonynál

A megnövekedett forgalom miatt négy órát várakoznak az Ukrajnába tartó kamionok a záhonyi határátkelőhelyen – közölte honlapján pénteken a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

MNO
2011. 07. 08. 8:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kisebb torlódás a személyforgalmi oldalon is kialakult: a Magyarországra belépni kívánó autósoknak jelenleg hatvan percet kell várakozniuk. Alternatív megoldásként a beregsurányi és a tiszabecsi határállomást vehetik igénybe az utazók, mivel ezeken az átkelőkön egyelőre zavartalan a forgalom. A tájékoztatás szerint a várakozási idő a személy- és a teherforgalomban egyelőre nem változik, de a hétvégén erősödhet a forgalom.

Az elmúlt hétvégén az országból kilépő kamionok átlagosan öt órát voltak kénytelenek várakozni a záhony–csapi határátkelőhelyen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.