Nem tudni, mi lehetett az italban

Csoportosan elkövetett rablás miatt indított eljárást a Bajai Rendőrkapitányság két nő és egy férfi ellen, mert szombat este egyikük bajai lakásán a vendégként ott lévő sértettet egy eddig ismeretlen tartalmú itallal öntudatlan állapotba hoztak, majd ezt kihasználva elvették mobiltelefonját, bankkártyáját. <br />

MNO
2011. 07. 04. 6:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi gyanúsított elvette a sértett gépkocsijának az indítókulcsát is, amivel a hajnali órákban anyagi káros balesetet szenvedett. A beszerzett információk alapján a bajai nyomozók elfogták a bűncselekmény gyanúsítottjait, egy 48 és egy 24 éves nőt, valamint 19 éves férfi társukat. Mindhárom személy őrizetbe került – áll a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.