Nyolc autót tarolt le a kamion

Kamion okozott balesetet a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szerencs belvárosában hétfőn kora délután, a balesetben négyen könnyebben megsérültek, és nyolc autó, valamint a teherjármű megrongálódott – tájékoztatott a rendőrség.

MNO
2011. 07. 04. 12:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: a kamion vezetője eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és összeütközött egy szabályosan közlekedő személyautóval. A kocsiban hárman utaztak, valamennyien könnyebben megsebesültek, és kisebb sérüléseket szenvedett a teherautó vezetője is. Az ukrán rendszámú teherautó emellett még hét parkoló kocsit is letarolt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.