Obama halálhírét keltették

Barack Obama amerikai elnök életét követelő merénylet hírét terjesztették hackerek a Fox News hírcsatorna politikai blogján a Twitter közösségi portálon.

MNO
2011. 07. 04. 18:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A hír természetesen nem igaz, az elnök családjával, a Fehér Ház dolgozóival és katonák családjaival tölti a függetlenség napját” – reagált a csatorna a Foxnews.com portálon, hozzáfűzve, hogy kalózok támadták meg a blogot. „Hackerek több rosszindulatú és valótlan Twitter-bejegyzést küldtek arról, hogy Obama elnökkel merénylet végzett” – állt a Fox közleményében. „A támadást vizsgálják, a Foxnews.com sajnálatát fejezi ki minden aggodalom miatt, amelyet a hamis bejegyzések keltettek” – írta a hírcsatorna.

Az utóbbi hetekben jelentős hackertámadásokat figyeltek meg világszerte, az ügyekben nyomoznak. A Fox News Twitter-blogja 34 ezer követőt számlál.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.