Ömlött a gáz Diósgyőrben

Gázszivárgásról értesítették a miskolci tűzoltóság ügyeletét a diósgyőri városrészben, az Árpád utcában, a veszélyt elhárították – tájékoztatta a tűzoltóság szóvivője az MTI-t.

MNO
2011. 07. 06. 5:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bódi Zoltán elmondta: az Árpád utcában, a villamosvonal korszerűsítésével összefüggésben keletkezett munkagödörben egy városi gázvezeték tört el kedden késő este, és ömlött belőle a fokozottan tűz- és robbanásveszélyes gáz. Az érintett útszakaszt lezárták, a tűzoltók egy védősugarat szereltek a veszély csökkentésére, valamint intézkedtek a közeli társasház ideiglenes kiürítéséről, áramtalanításáról. A tűzoltóság szóvivője hozzátette: a veszélyhelyzetet a helyszínre érkező gázszolgáltató szakembereivel közösen szüntették meg, a lakók éjfél körül visszatérhettek otthonaikba.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.