Óriási győzelmet aratott a thai ellenzék + Képek

Az ellenzéki Pheu Thai párt óriási győzelmet aratott a vasárnapi thaiföldi választásokon a szavazóhelyiségből kilépők megkérdezésén alapuló felmérések szerint. Ez azt jelenti, hogy a párt egyedül is kormányt tud alakítani, és ez megnöveli az újabb belpolitikai válság veszélyét. <br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/794544"><strong>• A hadsereg fog pontot tenni a választások végére? + Képek</strong></a>

MNO
2011. 07. 03. 9:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.



A bangkoki Szuan Duszit Egyetem exit pollja alapján a Thakszin Sinavatra volt kormányfő húga, Jinglak Sinavatra vezette Peu Thai 313 helyet szerzett meg az 500 parlamenti mandátumból, míg Abhiszit Veddzsadzsiva miniszterelnök Demokrata Pártja csak 152-t. A bangkoki Szűz Mária Mennybemenetele Egyetem felmérése alapján pedig a Pheu Thai 299 helyet szerzett meg, a Demokrata Párt pedig 132-t.







Fotók: Reuters

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.