Összecsapott Ronaldo és Beckham + Képek

Az Egyesült Államokban túrázó Real Madrid barátságos labdarúgó-mérkőzésen 4-1-re nyert a spanyol királyi gárda egykori sztárját, az angol David Beckhamet is felvonultató házigazda Los Angeles Galaxy ellen.

MNO
2011. 07. 17. 15:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Primera Divisiónban legutóbb ezüstérmes madridiak erősen tartalékos tizeneggyel kezdtek, így is elhúztak 2-0-ra, majd előnyük 4-0-ra nőtt azt követően, hogy José Mourinho, a Real trénere kilenc embert lehozva pályára küldte többek között honfitársát, a portugál Cristiano Ronaldót, a jelen egyik legnagyobb focicsillagát is. Ronaldo jól mozgott, s gólt is szerzett, a csapatkapitány Beckham kevésbé villogott, a 61. percben le is cserélték. A Memorial Coliseumban rendezett találkozóra 56 ezren látogattak ki.



A Real még két előkészületi meccset játszik amerikai útja keretében.



Los Angeles Galaxy (amerikai)-Real Madrid (spanyol) 1-4 (0-2)
Gólszerzők: Cristman (66. p), illetve Callejón (30.), Joselu (39.), Ronaldo (51.), Benzema (57.)







Fotók: Reuters

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.