Papírhiány miatt nem kell még adózni

Kifogyott a papírból a brit adóhivatal, ezért aztán több százezer lakosnak nem tud küldeni idejében az adóbefizetés esedékességére emlékeztető levelet.

MNO
2011. 07. 26. 6:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A papírhiány oka nem az, hogy ennyire rosszul megy a brit „APEH” sora, hanem pusztán rendelési hiba: véletlenül nem igényelt elég papírt – a szokásosnál jóval többet – a hivatal, amelynek egyébként hetek alatt több millió levelet kell kiküldenie a július 31-i befizetési határidőre figyelmeztetve.

Tisztségviselői elnézést kértek a hibáért, és megnyugtatásként közölték, hogy senki sem marad ki az adózásból. Akik nem kaptak idejében emlékeztetőt, kapnak harminc nap haladékot – büntetőkamattól menteset – adójuk befizetésére – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.