Portugáliában fogták el a záhonyi rablót

Portugáliában fogták el azt a 42 éves, román állampolgárságú férfit, aki a gyanú szerint kirabolt egy sörözőt Záhonyban csaknem négy évvel ezelőtt – közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 21. 12:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a rabló 2007. október 13-án késő este bement az egyik helyi sörözőbe, a pultos torkához kést szorított, majd elvitte a napi bevételt. A megtámadott fiatal nőnek nem esett baja.

A rendőrség megállapította a feltételezett elkövető kilétét, de addigra a román állampolgárságú férfi elhagyta az országot. A gyanúsítottat európai elfogatóparancs alapján nemrég Portugáliában fogta el a rendőrség, és a múlt hét végén Magyarországra szállították. A férfi beismerte tettét – fűzte hozzá a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.