Rockabilly és amerikai autók Szekszárdon

Kevesebb zenekarral, új helyen, de változatlanul rock and rollt, rockabillyt és bluest kínál csütörtöktől a harmadik szekszárdi rock and roll hétvége, amelyen megrendezik az amerikai autók találkozóját is.

MNO
2011. 07. 20. 13:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A háromnapos fesztivál nyitónapján a saját zenéjét „belezős rakkendrollként” meghatározó Yellow Spots adja az első koncertet, majd két punkrockzenekar, a Prosectura és a Hellfreaks játszik. Pénteken és szombaton az ötvenes évek amerikai rock and rolljának hangzásvilága és megjelenése lesz előtérben, olyan fellépőkkel, mint a Sonny and His Wild Cows és a Tom White and His Friends. A bluesos vonalat a harmonikás Pribojszki Mátyás együttese és a Borsodi Blue Trió képviseli, a szombati zárónapon pedig fellép a nemrég újjáalakult szekszárdi AC/DC tribute-zenekar, a Riff-Raff, valamint a Blues Factory együttesből ismert Kalauz Attila Kalus Triója – mondta Puha Róbert, a hétvége szervezője szerdán az MTI-nek.

A fesztivált, amelyet pénteken kísér az amerikai autók találkozója, takarékossági okokból a vásártér helyett ezúttal zárt helyen, a belvárosi Rock and Roll Bisztró Klubban rendezik meg.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.