Slota újra megszólalt, most éppen fasizmust emleget

Újabb durva támadást intézett Magyarország és a magyar politikusok ellen Ján Slota, az ellenzéki Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke. <br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/786656" target="_blank"><strong>• Ismét a szlovák parlament asztalára kerül Magyarország</strong></a>

MNO
2011. 07. 15. 10:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A magyar alkotmány Slota szerint világosan magán viseli annak a horthysta fasiszta alkotmánynak a jegyeit, amely sok mindenben hasonlított azokra a törvényekre, amelyeket Hitler alkalmazott a Harmadik Birodalomban” – írja a SITA hírügynökség pénteken.

„Az Európai Unió brüsszeli központja azonban mindezért maga is tehet, mert bár a magyar alkotmányt és Orbán kezdeményezéseit bírálja, de csak olyan finoman, hogy Orbán biztosan úgy érzi, szeretettel cirógatják az arcát” – jelentette ki a magyar- és romaellenességéről elhíresült politikus a SITA-nak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.