Súlyosan megsérült a 80 éves sofőr

Egy Apátfalvánál történt baleset miatt elterelik a román határ felé és onnan az országba irányuló forgalmat a rendőrök – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombat délután.

MNO
2011. 07. 16. 13:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tuczakov Szilvána tájékoztatása szerint egy idős német házaspár tartott személyautójával Nagylakra, amikor a nyolcvanéves férj által vezetett autó áttért a menetirány szerinti bal oldalra. Ott érintőlegesen ütközött egy odaérkező román kamionnal. Az ütközés hatására az autó visszasodródott a jobb oldalra, és árokba borult. A sofőr beszorult a járműbe, és súlyos sérüléseket szenvedett, felesége könnyebben sérült.

A 43-as főút érintett szakaszát a helyszínelés idejére a rendőrség lezárta, a forgalmat Csanádpalota irányába terelik – tette hozzá a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.