Személyvonat gázolt el egy motorost

Személyvonat gázolt el egy motorost Debrecen és Vámospércs között kedd délelőtt, amikor a jármű a fénysorompó piros jelzése ellenére hajtott a sínekre – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 05. 8:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kelemen Éva elmondta: a helyszínelés az érintett vasúti szakaszon – a nagycserei vasútállomástól mintegy 800 méterre – jelenleg is tart, így a Debrecenből a romániai Érmihályfalvára tartó vonat késésére lehet számítani.

Az Országos Mentőszolgálat regionális mentésvezetője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a motorost súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba. A vonat utasai közül senki nem sérült meg.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.