Szeptemberben választanak a kisbabotiak

Szeptember 4-én választ önkormányzatot és polgármestert Kisbabot – közölte Kiss Lászlóné jegyző. A választói névjegyzéket jövő szerdán függesztik ki, az ajánlások leadására augusztus 5-ig van idő – tette hozzá.

MNO
2011. 07. 15. 11:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mintegy kétszáz lakosú, Rába menti településen azért kell urnához szólítani a polgárokat, mert júniusban az öttagú képviselő-testületből hárman megszavazták az önfeloszlatást. Papp Tamás független képviselő akkor a Kisalföld című megyei napilapnak elmondta: a helyi adó eltörlése mellett azt is kifogásolták, hogy a polgármester szinte minden kérdésben véleményük kikérése nélkül dönt. A polgármesteri tisztet 1990 óta betöltő Zsédely Zsigmond (független) ezzel szemben arról beszélt: a településvezetői tisztségért folytatott versenyben nála két vokssal kevesebbet kapó Papp Tamás már a tavaly októberi választás harmadnapján jelezte, úgyis feloszlatják ezt a testületet.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.