Szerb sportolók sérültek meg az M5-ösön

Szerb sportolókat szállító mikrobuszt ért baleset az M5-ös autópályán hétfőn kora délután; egy embert válságos állapotban, négyet súlyos sérüléssel szállítottak kórházba, egy utazó könnyebb sérülést szenvedett. A rendőrség korábban <a href="http://www.mno.hu/portal/795006" target="_blank"><strong>azt közölte</strong></a>, hogy egy bolgár rendszámú mikrobusz borult fel Lajosmizse közelében.

MNO
2011. 07. 04. 16:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTI katasztrófavédelemtől kapott, egyelőre meg nem erősített információi szerint a mikrobuszban a szerb birkózóválogatott néhány tagja utazott. A szerb rendszámú mikrobusz Lajosmizse közelében szaladt le az M5-ös autópályáról, majd felborult. A válságos állapotban lévő sérültet mentőhelikopter vitte kórházba, négy embert mentők szállítottak el a helyszínről, míg egy ember könnyebben sérült meg a balesetben – pontosította korábbi közlését a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nyíkos Tamás főhadnagy tájékoztatása szerint a rendőrök a mikrobuszban hét útlevelet találtak, de csak hat ember utazott a járműben. A sérültek azt mondták, hogy sportolók – tette hozzá a sajtóreferens. A mentés és a helyszínelés idejére lezárt autópályán időközben megindult a forgalom – közölte a rendőrség hétfő délután.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.