Szilvásy bilincsben távozott a tárgyalóteremből + Képriport

Bilincsben vezették ki a tárgyalóteremből Szilvásy Györgyöt, a Gyurcsány-kormány egykori titokminiszterét hétfőn kora délután a Fővárosi Bíróság Katonai Tanácsa előtti meghallgatásról; azt egyelőre nem tudni, hogy a volt minisztert mivel gyanúsítják, illetve milyen kényszerintézkedést rendeltek el vele szemben.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/795004" target="_blank"><strong>• Bilincsben érkezett meg Szilvásy a katonai ügyészségre + Videó</strong></a>

MNO
2011. 07. 04. 14:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTI információi szerint a péntek éjszaka őrizetbe vett Szilvásy Györgyöt a Gyorskocsi utcai börtön épületéből szállították át a katonai ügyészségre. Szilvásy György ügyvédje a helyszínen várakozó újságíróknak a tárgyalás előtt nem beszélt arról, hogy mivel gyanúsítják a védencét.

Szilvásy György mintegy fél órán át tartózkodott a tárgyalóteremben. Vele együtt egy másik férfit is bilincsben vezettek be a tárgyalásra, ám azt nem lehet tudni, hogy ő ki volt, és mivel gyanúsítják.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.