Szombattól megkezdik a HÉV-aluljáró felújítását

Szombattól megkezdik a HÉV-aluljáró felújítását a Margit híd budai hídfőjénél, ezért a HÉV-szerelvények nem állnak meg a Margit hídnál.

MNO
2011. 07. 01. 14:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Margit híd felújításához kapcsolódó munkálatok várhatóan július 31-ig tartanak, ezen időszak alatt az utasokat HÉV-pótló autóbuszok szállítják majd H5 jelzéssel a Nyugati pályaudvar és a Szépvölgyi út között.

A pótlóbuszok indulása a Szépvölgyi út ideiglenes végállomáson a HÉV-szerelvények érkezéséhez igazodik. A buszokra a Nyugati pályaudvarnál a 206-os, a Jászai téren a 91-es, 191-es, 291-es, 206-os, a Margit híd budai hídfőjénél pedig a 206-os busz megállóiban lehet felszállni. A HÉV-aluljáró lezárása a gépjármű-, villamos- és kerékpáros-forgalmat nem érinti.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.