Szörnyű gyilkosság: saját anyja végzett a 10 éves kislánnyal

Egy 48 éves bajai férfi 2011. július 18-án bejelentést tett a Bajai Rendőrkapitányság ügyeletére, mely szerint munkából hazaérkezve Baja-Martonszállás külterületén lévő lakóházukban holtan találta 10 éves leánygyermekét.

MNO
2011. 07. 19. 8:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség a helyszínen ellenőrizte a bejelentés valóságtartalmát. Megállapítást nyert, hogy a lakásban tartózkodó 47 éves édesanya különböző gyógyszereket adott 11 éves és 8 éves fiának, valamint 10 éves leánygyermekének is, majd ő is gyógyszereket vett be. A kislány halálának körülményeit igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálják – olvasható a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A fiúgyermekeket és az édesanyát a mentők kórházba szállították. Az édesanya nincs kihallgatható állapotban.

Az ügyben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya indított nyomozást több emberen, tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.