„Tele van a f szom Egészen összezavarodtam ”

José Bono, a madridi alsóház szocialista elnöke annyira elfáradt a maratoni hosszúságúra nyúlt keddi ülés végére, hogy lelkiállapotáról nyilatkozott kendőzetlen stílusban egyenesen a bekapcsolva hagyott mikrofonba.

2011. 07. 13. 15:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bono egy határozat többször is elrontott kihirdetése után ragadtatta magát ezekre a szavakra: „Tele van a f…szom… Egészen összezavarodtam…” (Estoy ya hasta los huevos..… Estoy trastornado…) Bono ugyan elfordult az előtte álló mikrofontól, de mivel nem kapcsolta ki, a sajtó éles hallású munkatársai szerdán már megoszthatták a közvéleménnyel a kimerült főtisztviselő nem éppen helyhez és alkalomhoz illő kifakadását. A képviselők is fáradtak voltak, és nem hallották meg a Bonótól szokatlan kifejezéseket. Még a kormánylapnak számító El País sem kegyelmezett az ország harmadik emberének.

(lavanguardia.com, elmundo.es, abc.es, elpais.com )

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.