Tolató autó ütötte el a kislányt

Továbbra is életveszélyes állapotban van az a gyermek, akit egy tolató autó gázolt el még szombaton a Békés megyei Tótkomlóson – közölte a rendőrség vasárnap.

MNO
2011. 07. 17. 16:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy családi házból tolatott ki egy személygépkocsi, amelynek vezetője nem vette észre az autó mögött tartózkodó gyermeket és elütötte. A balesetben a gyermek súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Az Orosházi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást – tette hozzá Pengő Erzsébet. A Békés Megyei Online (Beol) beszámolója szerint a kislányt saját édesanyja ütötte el. A sérültet mentőhelikopter szállította a szegedi kórházba.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.