Tömegverekedés és golyózápor a futballpályán + Videó

Golyózáporral ért véget a Libanon és Kuvait válogatottja közötti barátságos labdarúgó-mérkőzés, mert a vendégek hat-nullás vezetésénél elszabadultak az indulatok a pályán. A katonáknak kellett rendet teremteniük a levegőbe leadott lövésekkel.

2011. 07. 06. 8:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hazaiak nehezen viselték az egyre súlyosabb vereséget, és a vendégek nem voltak tekintettel a jóval gyengébb ellenfélre, hiába kérték őket a hazaiak, így a vérbe borult szemű vendéglátók egyszer csak nekiestek a kuvaiti játékosoknak. Amikor már úgy tűnt, hogy lecsillapodtak a kedélyek, ismét elölről kezdődött az egész. Lendületből kiosztott rúgások, lefejelések, ökölcsapások tarkították ezt a meccsen kívüli összecsapást. A katonák közbelépése pedig végleg véget vetett a hivatalos és a külön találkozónak is. Több mint egy tucat sérültről számoltak be a helyi tudósítók, de szerencsére egyik sem golyó ütötte seb.



(elcomercio.pe – Peru, marca.com – Spanyolország)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.