Torkos Matild: Sírtak, ríttak, panaszkodtak

MNO
2011. 07. 04. 7:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Minden független közszolgálat élére az uralkodó párt funkcionáriusait helyezték” – panaszolják Demszkyék, csak arról felejtették el tájékoztatni Clinton asszonyt, hogy törvényeink alapján csak akkor látják el jogsértés nélkül feladatukat a kinevezettek, bármilyen is legyen a politikai kötődésük, ha működésük során nem érhető tetten pártkötődésük. Egyébként húsz éve tudjuk, megtapasztaltuk, hogy a liberálisok szerint független személy az, akiket ők annak tekintenek. „Mindennapos gyakorlattá vált a magyar polgárok jogfosztása, többnyire visszamenőleges hatályú törvényekkel” – írják, csak azt felejtik el hozzátenni, hogy a megszorító intézkedéseket azért kénytelen meghozni a kormány parlamenti többsége által megszavazott törvényekkel, mert a szocialistákkal való édes együttműködésük eredményeként sikerült kifosztani a magyar népet a korrupciógyanús privatizációs ügyleteikkel, sikerült úgy eladósítani az országot, hogy majdnem a görögök sorsára jutottunk.

(Magyar Nemzet, 2011. július 4.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.