Traktorral ütközött a motorvonat

Traktorral ütközött egy vonat a Kaposvár és Siófok közötti vasútvonalon, két ember megsérült – közölte az MTI-vel a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense kedden.

MNO
2011. 07. 05. 10:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kaszálás közben a sínekre hajtott egy traktor, ahol egy motorvonattal ütközött az Andocs melletti Németsűrűpuszta külterületén. A balesetben a vonat egyik utasa súlyosan, a traktor vezetője könnyebben megsérült – mondta Kőhalmi Szilvia. A nem sokkal 11 óra előtt történt balesethez a tabi tűzoltókat riasztották, ők emelik le a traktort a sínekről.

A vonaton utazó két utas közül az egyiket bordasérüléssel kórházba vitték. A sajtóreferens tudomása szerint a másik utas és a mozdonyvezető nem sérült meg, a traktorost a mentők a helyszínen ellátták. Arról, hogy mikor áll helyre a forgalom, Kőhalmi Szilvia egyelőre nem tudott felvilágosítással szolgálni.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.